Снимка: PexelsОбсъждат въвеждането на общо зарядно устройство за телефони в

...
Снимка: PexelsОбсъждат въвеждането на общо зарядно устройство за телефони в
Коментари Харесай

Обсъждат въвеждането на общо зарядно устройство за телефони в Европа

Снимка: Pexels

Обсъждат въвеждането на общо зарядно устройство за телефони в Европа.  То ще е както за мобилни телефони, по този начин и за таблети и слушалки.

Обсъждането на законопроекта ще стартира на 23 септември. Европейският съюз упорства повече от 10 години да се одобри стандарт за зарядно устройство USB-C. Очаква се то да способства за намаляването на електронните боклуци и да бъде комфортно за потребителите.

Ако по-голямата част от производителите на устройствата Android употребяват USB-C, при положение, че законът бъде признат, Apple ще би трябвало да се откаже от своето зарядно Lightning. Последното на процедура е отстранено от таблетите iPad, само че остава без конкуренция за iPhone.

От компания Apple са на мнение, че сходна наредба ще навреди на бранша. Тя освен ще забави нововъведенията и ще сътвори спомагателни електронни боклуци, само че и ще раздразни потребителите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР