Снимка Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен На Вашия любим човек днес ще се наложи,

...
Снимка Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен На Вашия любим човек днес ще се наложи,
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Снимка Pexels

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление.За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас.

Телец

Никой не може да отхвърли това, че сте благополучен човек! Щом обстановката е почнала да става забавна, Вие сте се оказали на най-хубавото място, на първия ред! Определено сте в центъра на цъбитията и би трябвало да се подготвите за това, което е към момента в действие. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има поради какво следва през днешния ден, очаквайте леко комплициране и забързани сигнали. Всичко това е обикновено и ще Ви бъде от изгода, принуждавайте се да забавите ход. Енергията, която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, само че би трябвало да се постараете, да бъдете наедно с тях.
 

Близнаци

Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и даже в най-безрадостните обстановки да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, напълно не са малко: би трябвало единствено да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, персоналният Ви живот напряко ще разцъфти.
 

Рак

Колкото са по-смели Вашите инициативи, толкоз по-голяма е вероятността за триумф. Днес можете да разчитате на поддръжката освен на звездите, а и на целия свят. Денят е подобаващ за урегулиране на финансови различия и разискване на въпроси, свързани със заработка на някакво заплащане, или систематизиране на приходите вътре в компанията. Атмосферата в фамилията няма да може да се назова удобна, защото сте натрупали прекомерно доста искания един към различен. Постарайте се, да обсъдите всичко умерено. Проявете голямо самообладание и любезност, и ще съумеете да избегнете кавгите.
 

Лъв

Звездите Ви предлагат да похарчите колкото се може повече пари през днешния ден за Вашия обичан човек.. В края на крайщата това не са нищо повече от дребни жестове на внимание, и може би в миналото ще заработите толкоз, колкото в действителност Ви е належащо. А обичаният човек е единствено един и щастливите светлинки в неговите очи костват в действителност цяло положение.
 

Дева

Съвсем няма да Ви бъде елементарно през днешния ден да се помирите с това, че връзките с тогавашния и настоящ обичан човек са се трансформирали, и то - в не най-хубавата посока. Дори и да се опитате да пооправите нещата, само че до какъв брой си заслужава? Всичко си върви по своя ред в една закономерна поредност.
 

Везни

Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.
 

Скорпион

Вашите расъждения са спорни, а постъпките - недомислени. Вие прелестно разбирате това, само че отказвате да се вслушате в здравия разсъдък. Какво пък - през първата половина на деня може да се почудите, само че през втората въпреки всичко ще би трябвало да се настроите на по-сериозен лад. Старайте се да избягвате разногласията, тъй като през днешния ден няма да можете да постигнете победа в тях, а Вие не обичате да губите. Всяка остра полемика би Ви донесла единствено засегнатост и осуетяване. Не е желателно да обсъждате съществени проблеми с представители на противоположния пол, и в частност - с тези, които са Ви симпатични.
 

Стрелец

Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.
 

Козирог

Днес Вашите по този начин деликатно съствени проекти, които сте уверени че допускат стопроцентова успеваемост, може да се нарушат. Не се ядосвайте, в случай че някой закъснява или инцидентно пропусне среща, тъй като на негово място може да се окажете в един миг и Вие. Проявете самообладание.
 

Водолей

На всички в близост дълго сте разказвали, че се каните да измененията доста неща в живота си – не е учудващо, че те стартират да се интересуват, за какво досега нищо не се случва. Преди да стартират сплетните, използвайте своите благоприятни условия и си изяснете, какъв брой пари ще са Ви нужни, с цел да реализирате своите проекти. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става нормално, само че въпреки всичко се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкоз повече са премиите. Семейните отговорности може да Ви се сторят непотребни, само че в случай че се заемет с тях, ще откриете за себе си доста нови и забавни неща.
 

Риби

Днес сте доста прочувствени, решителни и праволинейни. Ще казвате това, което мислите, дори без да сте го обмислили напълно до край, като с това ще провокирате дребни и огромни разногласия. По-късно ще си признаете, че не сте били прави, само че преди да поискате амнистия или просто да извършите първата крачка, ще мине много време. Ако за този ден имате планувана среща с човек, с който не желаете да се карате, положете всички старания, с цел да се държите сдържано и правилно, без да предявявате искания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР