Снимка: PexelsГермания ще ваксинира цялото си население до септември. Това

...
Снимка: PexelsГермания ще ваксинира цялото си население до септември. Това
Коментари Харесай

Германия ще ваксинира цялото си население до септември

Снимка: Pexels

Германия ще имунизира цялото си население до септември. Това даде обещание Ангела Меркел, като отговор на рецензиите, че имунизацията в страната върви постепенно.

В Германия живеят над 80 милиона души и задачата няма да е лесна.

Меркел, обаче,  настоява, че към този момент има изясненост какви ще са доставките на ваксини в идващите месеци и е категорична- задачата била изпълнима.

Според канцлера, Европейският съюз не се оправя зле с имунизацията. Въпреки че изостава от страни като Израел, Англия и Съединените щати.

" Ще успеем да имунизираме всички жители до края на лятото, което значи до 21-ви септември, края на третото тримесечие. Дори в случай че новите ваксини на Johnson & Johnson  и CureVac не получат утвърждение, отново ще сме способни да осъществим това. Германското държавно управление ще употребява цялото си политическо въздействие, с цел да получи допустимо най-хубави прогнози за доставките на ваксинИ ", съобщи немският канцлер Ангела Меркел. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР