Снимка: PexelsГермания ще обяви почти цялата територия на Испания, включително

...
Снимка: PexelsГермания ще обяви почти цялата територия на Испания, включително
Коментари Харесай

Очаква се Германия да обяви почти цяла Испания за рискова

Снимка: Pexels

Германия ще разгласи съвсем цялата територия на Испания, в това число остров Майорка, за регион с висок риск от болест с ковид, оповестиха държавни източници в Берлин, представени от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Мярката е удар върху очакванията за бързо възобновление на всеобщия туризъм след месеци на затваряне, с цел да бъде възпряно разпространяването на ковид.

По-рано, вестник " Билд " заяви, че Майорка ще бъде включена в листата на Института " Роберт Кох " на регионите и страните с висок риск за заразяване с вируса.
Според източниците на Ройтерс, цяла Испания ще бъде оповестена за рискова, с изключение на Канарските острови в Атлантическия океан. Определянето на една територия или страна за рискова нормално е последвано от апел на външното министерство в Берлин да не се пътува до такава степен, а завърналите ще бъдат поставяни под двуседмична карантина. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР