Снимка pexelsЕдна от зодиите днес ще получи романтична изненада, друга

...
Снимка pexelsЕдна от зодиите днес ще получи романтична изненада, друга
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Снимка pexels

Една от зодиите през днешния ден ще получи сантиментална изненада, друга ще се къпе в пари, а трета ще оправи персонални връзки.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Днес ще Ви се стори, че всички Ваши думи, сълзи и молби, са напразни. Колкото и да се пробвате да достигнете небесата, тоест-своя обичан човек, това няма да има никакъв резултат. А може би би трябвало да се опитате да говорите безшумно? Тогава у Вас несъзнателно ще се вслушат...

Телец

Помните ли, по какъв начин в старите холивудски филми героят внезапно се окзаваше в избавителна лодка, а не след дълго ставаше ясно, че има пробив? Днес можете да избегнете сходни моменти на суматоха, надигайки глас незабавно щом разберете, че нещата не са както би трябвало. Сега няма време да запазвате успокоение, или да позволявате на оня, който Ви плаши, да Ви затваря устата. Трябва да вярвате в себе си и в това, че можете да предложите мир, доколкото имате утешителен резултат дори и при най-сложните обстановки, написа

Близнаци

Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....
 

Рак

Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате.
 

Лъв

Може да разчитате на нарастване на приходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „ непотребните ” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с нужната съвестност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен метод и в напълно къс период. Денят е доста подобаващ за благоустройство на жилището, както ще съумеете да създадете комфорт и уют с минимални разноски. Освен това е подобаващ и за начало на взаимен живот с обичания човек. Влюбените, които заминат в този момент на сантиментално пътешестване, ще прекарат времето си прелестно.
 

Дева

Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.
 

Везни

Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.
 

Скорпион

Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да разбере претекстовете за Вашите действия, заради което ще се наскърбява от дейностите, а няма да се пробва да разбере аргументите за тези дейности. Май ще се наложи или да ограничавате своите дейности, или да обяснявате всяка своя крачка.
 

Стрелец

Кръгът Ви на другарство стремглаво се уголемява, сдобивате се с нови познати, намирате нови настоятелен сътрудници, съидейници и съдружници. Оригиналните Ви хрумвания ще бъдат добре признати и няма да е мъчно да си осигурите поддръжката на авторитетни хора, както и да намерите вложители и спонсори. Всичко ставащо има единствено един минус, само че той е много забележителен: Вашата „ половинка ” ревнува. Ако към момента не сте намерили своята обич, би трябвало да сте по-внимателни. Към Вас в този момент демонстрират внимание доста хора, само че няма да е елементарно да си дадете сметка, кой от тях в действителност е забавен.
 

Козирог

Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...
 

Водолей

Неочаквано и за самите Вас, ще се окажете в центъра на внимание, а това вероятно ще Ви зарадва. А и на кого не би харесало всеобщото внимание, комплиментите и приятните самопризнания? Само че би трябвало да сте претенциозни деликатни: избягвайте провокационното държание, защото ползата към Вашето държание може да се окаже умишлен. В къщи Ви чакат редица дребни наслади: дарове от членовете на фамилията, приятни сърпрайзи и просто удачни съвпадения. Ще имате опция чудесно да се повеселите.
 

Риби

Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР