Снимка PexelsДвадесет и седем годишен съгледвач, който издирвал места с

...
Снимка PexelsДвадесет и седем годишен съгледвач, който издирвал места с
Коментари Харесай

Два лъва изядоха съгледвач в южноафрикански резерват

Снимка Pexels

Двадесет и седем годишен съгледвач, който издирвал места с диви животни в южноафрикански резерват, е бил изяден от два млади лъва, съобщи Франс прес, представен от Българска телеграфна агенция.

Малибонгве Мфила откривал места с лъвове и слонове, с цел да насочи гидовете за бъдещото им сафари по тези места в планинската провинция Лимпопо.

Той спрял колата си и траял пеш. Тогава бил атакуван изведнъж от хищниците. По данни на локалната полиция различен мъж, който карал през парка, забелязал по какъв начин лъвовете изяждат останките на мъртвеца и се обадил на управата на резервата.
 
Когато рейнджърите пристигнали на място, те простреляли двете животни, които продължавали да раздират своята жертва. Това е нормална процедура в такива случаи, защото хищниците-човекоядци към този момент нямат боязън от хора и могат да атакуван и други гости.

Съгледвачът работел за първокласен хотел с бунгала в националния парк Маракеле с повърхност от 67 хиляди хектара, ситуиран на 250 километра северозападно от Йоханесбург.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР