Снимка PexelsДвадесет и седем годишен съгледвач, който издирвал места с

Снимка PexelsДвадесет и седем годишен съгледвач, който издирвал места с ...

Два лъва изядоха съгледвач в южноафрикански резерватСнимка Pexels

Двадесет и седем годишен съгледвач, който издирвал места с диви животни в южноафрикански резерват, е бил изяден от два млади лъва, предаде Франс прес, цитиран от БТА.

Малибонгве Мфила откривал места с лъвове и слонове, за да насочи гидовете за бъдещото им сафари по тези места в планинската провинция Лимпопо.

Той спрял колата си и продължил пеш. Тогава бил нападнат изневиделица от хищниците. По данни на местната полиция друг мъж, който шофирал през парка, забелязал как лъвовете изяждат останките на мъртвеца и се обадил на управата на резервата.
 
Когато рейнджърите пристигнали на място, те застреляли двете животни, които продължавали да разкъсват своята жертва. Това е обичайна процедура в такива случаи, тъй като хищниците-човекоядци вече нямат страх от хора и могат да нападнат и други посетители.

Съгледвачът работел за луксозен хотел с бунгала в националния парк Маракеле с площ от 67 хиляди хектара, разположен на 250 километра северозападно от Йоханесбург.
 

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg