Снимка PexelsДнешният ден ще донесе лични успехи на една от зодиите,

...
Снимка PexelsДнешният ден ще донесе лични успехи на една от зодиите,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Снимка Pexels

Днешният ден ще донесе персонални триумфи на една от зодиите, втора ще получи за подарък екзотична почивка, а трета ще бъде нараснала в службата.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално, написа

Телец

Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.
 

Близнаци

Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
 

Рак

Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.
 

Лъв

Лъвовете вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.
 

Дева

Най-добрият метод да узнаете за себе си нещо ново, това е, да тръгнете на странствуване. Новият опит ще Ви помогне да погледнете на личния си живот със пресен взор. Възможно е, да откриете у себе си качества, за които по-рано дори и не сте подозирали, или да разберете че притежавате вътрешна мощ, която досега по никакъв метод не е давала знак, че съществува. Непременно отпразнувайте този факт както си заслужава! Не всеки може да си разреши самоуверено пътешестване до непознати места, само че на Вас това е по силите, без значение дали става въпрос за странствуване, или за еднодневно пътешестване. Заемайте се с организацията!
 

Везни

Упоритият труд е правилен и благонадежден път към триумфа. Нямате причина да се оплаквате от несправедливостта на ориста, защото всеки получава заслуженото. Денят е подобаващ за осъществяване на съществени договаряния, до колкото нищо и никой няма да пречи нито на Вас, и да Ви отвлича от предмета на разискване. Може да решавате финансови въпроси, а в това ще Ви помогне интуицията. Отбошенията с околните може да дават мотиви за безредици. Много е мъчно да се резервира спокойстви, а то е извънредно належащо, с цел да може да се оправите с всичко. И недейте да се ръководите от емоцооте: през днешния ден те могат да Ви заведат до задънена улица.
 

Скорпион

Ще загубите не малко време за решение на задания, които в действителност не заслужават такова внимамие. Проблема Ви е в това, че през днешния ден изобщо няма да можете да отделяте основното от второстепенното. Не положителни ще бъдат и вмешателствата на доброжелателите: техните благи планове ще носят единствено неприятности. Постарайте се да оценявате всяко начинание от позиция на успеваемостта му и изгодата за Вас. Такъв метод е доста прагматичен, само че точно с помощта на него ще можете да избегнете клопките, сложени от манипулатори.
 

Стрелец

Този ден е лек и прелестен и единственият му минус е, отсъствието на забавни благоприятни условия. Всъщност това няма да Ви попречи радостно да си прекарате времето, да се видите с отдавнашни познати, както и да извършите сърпрайз на обичания човек. Ако желаете да разширите кръга на своето другарство, не си стойте през целия ден у дома, тъй като денят е подобаващ за нови запознанства. Каквито и проблеми да зародят, не губете кураж – бързо ще се справите с всичко.
 

Козирог

Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.
 

Водолей

През този ден обърнете изключително внимание на своя външен тип. Трябва да бъдете неподражаеми и да представлявате пример на усет, жанр и елегентност.Вашият обичан човек - действителен или евентуален, обезателно ще оцени това и няма да изпусне своя късмет...
 

Риби

Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР