Снимка PexelsБлизо 200 френски полицаи издирваха 17-годишно момиче, изчезнало по

...
Снимка PexelsБлизо 200 френски полицаи издирваха 17-годишно момиче, изчезнало по
Коментари Харесай

17-годишно момиче изчезнало във Франция, докато тича в парка

Снимка Pexels

Близо 200 френски служители на реда издирваха 17-годишно момиче, изчезнало по време на джогинг в гора в северозападната част на страната, което провокира нови опасения за сигурността на младите дами.

Разследващите използваха данни от нейното приложение за тичане, които демонстрираха, че тренировката на момичето е спряла ненадейно в селска околност в региона на Майен в Северозападна Франция, оповестява БГНЕС.

Регионалният прокурор Селин Майн съобщи, че е почнала следствие за похищение, само че добави, че " не се изключва нито една линия на следствие " във връзка със ориста на тийнейджърката.

Късно в понеделник е бил задържан мъж, който е дал непоследователни показания, само че Мейн не изключва опцията той скоро да бъде освободен.

Баща ѝ посетил региона, в който е известно, че е тичала, само че не съумял да я открие. Според данните, изтеглени от употребяваното от нея приложение за тичане Strava, младата жена е пробягала единствено 1 километър спрямо нормалната си обиколка от пет километра, преди да спре в гората Белбранш.

Баща ѝ намерил разнообразни персонални движимости, принадлежащи на щерка му, които се изследват, сподели прокурор Майн, като разказва момичето като " съвършено концентрирано, грижовно, спортно ".

Местното радио France Bleu заяви, че в региона са открити телефон и слушалки - със следи от кръв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР