Снимка PexelsАмериканското списание Foreign Policy“ публикува статия, в която се

...
Снимка PexelsАмериканското списание Foreign Policy“ публикува статия, в която се
Коментари Харесай

Американското списание „Foreign Policy“: Китай не е заплаха за САЩ

Снимка Pexels

Американското списание „ Foreign Policy “ разгласява публикация, в която се споделя: „ В последно време във Вашингтон и някои региони на Европа разпространяването на термина „ китайска опасност “ се е трансформирало в промишленост “.

Съответно изказване се базира на документ на американското държавно управление за стратегическа конкуренция. Сериозността на обстановката е по-голяма от вътрешните и непознати закани, пред които е изправен Съединени американски щати, предава радио Китай, оповестява

В публикацията се споделя, че няколко дейности на Пекин са предизвикали ползите и ценностната система на Съединени американски щати и съдружниците им. Констатацията, че китайските дейности съставляват опасност за Съединени американски щати и западните страни, и даването на претекст за демонстрация на нрав от Студената война не са от изгода за американските ползи.

В публикацията се показва, че предизвикването, пред което са изправени Съединени американски щати, не е „ китайската опасност “. Вместо това би трябвало да се прояви всестранно схващане към действителните благоприятни условия от Китай, базирайки се на обстоятелствата, с цел да се изработят политики за разрешаване на тези въпроси. „ Отхвърлянето на визията, че „ Китай е опасност “, ще улесни Съединени американски щати “, се споделя още в публикацията.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР