Снимка: ПетелОт днес е в ход специализирана полицейска операция по

...
Снимка: ПетелОт днес е в ход специализирана полицейска операция по
Коментари Харесай

Започна специализирана полицейска операция за пътната безопасност

Снимка: Петел

От през днешния ден е в ход профилирана полицейска интервенция по линия на пътната сигурност. Операцията ще се организира в два стадия. Първият ще бъде във времето от през днешния ден до 31 юли и от 3 до 4 август, а вторият – от 31 юли до 2 август.

По време на първия стадий акцентът ще бъде подложен на контрола в дребните обитаеми места, а при втория, ще има засилено полицейско наличие по първокласните пътища и автомагистралите.

Основното, за което ще наблюдават екипите по пътищата в дребните обитаеми места, е непозволено придвижване, прекъсване и паркиране. По време на интервенцията ще бъдат правени инспекции и за невръчени и неплатени отговорности по ЗДвП. Ще се следи и за недопускане на ръководство след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции.

И при инспекциите в дребните обитаеми места, и при тези през уикенда, които са планувани за първокласните пътища и автомагистралите, ще се следи за недопускане на ръководство на МПС с превишена скорост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР