Снимка: ПетелГърция удължи локдауна си с една седмица. Всички ограничителни

...
Снимка: ПетелГърция удължи локдауна си с една седмица. Всички ограничителни
Коментари Харесай

Гърция удължи локдауна си с една седмица

Снимка: " Петел "

Гърция удължи локдауна си с една седмица. Всички ограничаващи ограничения против разпространяването му в южната ни съседка ще важат до 1 февруари. Новината заяви заместник-министърът по гражданската отбрана Никос Хардалиас на постоянния брифинг за пандемията в петък вечер, съобщи Българска телеграфна агенция.

До тази дата остават в действие полицейският час от 21:00 до 05:00 часа, есемесите за позволено излизане и наложителното носене на маски на всички открити и закрити публични места. В такситата към този момент е позволено да се возят по двама пасажери с изключение на водача.

С още една седмица е продължена и възбраната за любителски лов и лов на риба, като се изключи областите Еврос, Родопи и Ксанти, където е позволен ловът на глигани за попречване на разпространяването на африканска чума по свинете.

В петък в Гърция бяха доказани 585 нови случая на ковид в Гърция и 28 смъртни случая от COVID-19. С това общият брой на инфектираните от началото на епидемията доближи 151 041, а на жертвите на заболяването - 5598.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР