Снимка: Петел, архивТри комисии заседават в предпоследния работен ден на

...
Снимка: Петел, архивТри комисии заседават в предпоследния работен ден на
Коментари Харесай

Три комисии заседават в предпоследния работен ден на 46-ото Народно събрание

Снимка: Петел, списък

Три комисии заседават в предпоследния работен ден на 46-ото Народно заседание. Ръководителят на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков би трябвало да взе участие в съвещанието на краткотрайната комисия за наложените наказания по американския закон " Магнитски ".

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е поканен в друга от специфичните комисии - тази, занимаваща се със статута на палата му в бургаския парк " Росенец ", оповестява Българска национална телевизия.

Т.нар. Комисия по проверката на предходното ръководство ще изслуша представители на " Топлофикация - София " и Българския енергиен холдинг във връзка надлежно с идния отоплителен сезон и градежа на газовата връзка с Гърция.

Проблемите с електронното броене на популацията ще са тематика на чуването на ръководителя на Националния статистически институт Сергей Цветарски в парламентарната комисия по цифровизация и осведомителни технологии. Миналата седмица електронното броене беше невероятно в дълги шпации от време, което от Национален статистически институт обясниха с няколко хакерски офанзиви. Електронното броене продължава до края на тази седмица като се обмисля дали да бъде удължено.

Доклад за положението на защитата и въоръжените сили пък ще прегледа военната парламентарна комисия.

В отсрочено съвещание на обществената комисия на Народното събрание ще бъде изслушан отрасловият министър и вицепремиер Гълъб Донев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР