Снимка: Петел, архивСпециализирана полицейска операция по пътна безопасност стартира от

...
Снимка: Петел, архивСпециализирана полицейска операция по пътна безопасност стартира от
Коментари Харесай

От днес до 3 март започва специализирана полицейска операция по пътна безопасност

Снимка: Петел, списък

Специализирана полицейска интервенция по пътна сигурност започва от през днешния ден до 3 март на територията на цялата страна. Този път акцентът ще бъде подложен върху водачите, които си разрешават да карат след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции и техните аналози, посочи основен контрольор Николай Крушарски от отдел " Пътна полиция ", ГДНП.

Той уточни, че за цялата предходна година от екипите на пътя са установени 9 999 случая на ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на алкохол от водачите и 2 158 – след приложимост на наркотични субстанции, други 1 061 водачи са отказали да бъдат тествани за наркотични субстанции.

Проверките ще се организират най-вече в утринните и вечерни часове, в рамките им ще се прави надзор и за съществуване на подписана годна наложителна застраховка " Гражданска отговорност ” на автомобилистите, невръчени електронни фишове, както и за незаплатени санкции, наложени по ЗДвП.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР