Снимка: Петел, архивСериозно количество сняг натрупа в Русе, където синоптиците

...
Снимка: Петел, архивСериозно количество сняг натрупа в Русе, където синоптиците
Коментари Харесай

22 см сняг натрупа в Русе

Снимка: Петел, списък

Сериозно количество сняг натрупа в Русе, където синоптиците предвиждат значителни снеговалежи. На места покривката към този момент е с дебелина 22 сантиметра. Пътищата в региона са проходими при зимни условия, съобщават от Областното пътно ръководство, представени от Българска телеграфна агенция.

От там осведомят, че републиканските пътища в района са проходими при зимни условия.

В региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " придвижването е било затруднено за известно време поради закъсал камион.

Заместник-областният шеф на Русе Валентин Колев заяви, че по данни на дежурните чиновници от осемте общини в региона няма обитаеми места без ток и вода.

Директорът на общинската дирекция " Екология и превоз " в Русе Георги Игнатов съобщи, че пътищата в града са проходими при зимни условия.

Шофьори обясниха, че придвижването по интернационалния бул. " България " в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " е затруднено поради опашки от тежкотоварни камиони, а по улици в града би трябвало да се кара деликатно поради сектори от пътното платно, по които има лед.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР