Снимка: Петел, архивОгненият ад в санданското село Петрово не спира.

...
Снимка: Петел, архивОгненият ад в санданското село Петрово не спира.
Коментари Харесай

Огънят в санданското село Петрово се разгоря отново

Снимка: Петел, списък

Огненият пъкъл в санданското село Петрово не стопира. Пожарът се разгоря отново и към този момент е обхванал към 300 дка.

Ситуацията остава тежка. В момента на място са горски чиновници, пожарникари и военна техника. Няма заплаха за хората в региона.

През нощта на място също е имало дежурни екипи. Днес в гасенето се включват още веднъж горски чиновници и пожарникари. На по-късен стадий община Сандански има подготвеност да провежда и доброволци, които обаче би трябвало да бъдат добре екипирани.

Огнен пъкъл в село Петрово до Сандански: Двама горски чиновници починаха, трети е в болница

Вчера следобяд огнената буря в село Петрово лиши живота на двама горски чиновници. Днес е ден на печал в родните им места Петрич и Кресна.

Хората са потресени от случилото се. Приятели и близки на починалите лесничеи недоумяват по какъв начин не са могли да избягат от огъня, защото са били опитни. Според бащата на едната от жертвите, оборудването им не е била задоволително добра за толкоз сериозна обстановка с пожара.

При случая пострада и трети лесничей, който е настанен в Пирогов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР