Снимка: Петел, архив16-годишно момиче остави бележка и избяга от приемните

...
Снимка: Петел, архив16-годишно момиче остави бележка и избяга от приемните
Коментари Харесай

16-годишно момиче остави бележка и избяга от приемните си родители в Банско

Снимка: " Петел ", списък

16-годишно момиче остави записка и избяга от приемните си родители в Банско, заяви Struma.com. Вчера към 14 часа е подаден сигнал в локалното полицейско упавление от приемните и родители, които съобщили, че тийнеджърката не се е прибрала от учебно заведение, а нейни приятелки не са я виждали.

Малко по-късно е открита записка, адресирана до приемните и родители, в която девойката написа, че си потегля и ги напуща, тъй като желала да поеме живота си в свои ръце, имала проекти и планове.

Това безусловно шокирало хората, които се грижили за нея. Никой не подозирал за тези и планове. Какво е решила да прави, с кого е избягала, застрашени ли са здравето и животът?, въпроси, които подлудяват околните и. Днес след училище е имала среща и с приятелки, само че не пристигнала. Момичето е оповестено за локално и общодържавно търсене. Полицията работи по всички вероятни версии,включително и проверват дали момичето не е обект на закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР