снимка Петел21-годишен мъж от Слънчево и 16-годишна девойка от Варна

...
снимка Петел21-годишен мъж от Слънчево и 16-годишна девойка от Варна
Коментари Харесай

21-годишен от Слънчево и 16-годишна от Варна нападнаха и ограбиха жена в ж.к. Чайка

снимка " Петел "

21-годишен мъж от Слънчево и 16-годишна госпожица от Варна задържани за нахлуване, побой и обир на жена, което е осъществено в морския град на 1 март. Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи – Варна.

Около 13:50 часа в понеделник в ж.к. „ Чайка “, посредством боричкане, нанасяне на удари в региона на главата и срутване на земята на 46-годишна жена, двамата са направили обир на дамска чанта. В чантата е имало пари, банкови карти, персонални документи, телефон и други движимости. При задържането на 21-годишния мъж е открито, че същият управлява  „ Фолксваген Голф “ след приложимост на опиати. Положителни са излезли полеви проби за амфетамин и метаамфетамин. При задържането на малолетното лице, чест от движимостите, предмет на грабежа, са открити, конфискувани и приложени към материалите по досъдебното произвеждане, което се води по случая. И двамата са познати на Министерство на вътрешните работи и преди този случай. Материалите са докладвани на прокурор при районна прокуратура – Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР