Снимка: PerxelsСравнително хубаво време ни очаква днес, прогнозират синоптиците. Минималните

...
Снимка: PerxelsСравнително хубаво време ни очаква днес, прогнозират синоптиците. Минималните
Коментари Харесай

Температури до 14 градуса в днешния ден

Снимка: Perxels

Сравнително хубаво време ни чака през днешния ден, предвиждат синоптиците. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, само че оптималните ще се покачат, спрямо през вчерашния ден и ще бъдат от 9° до 14°.

Ще е най-вече слънчево. След обяд над източната половина от страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север, ще бъде слаб, в Източна България - до сдържан. До вечерта ще отслабне, а тук-там и ще стихне.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще духа до сдържан северен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 8° - 9°.

В планините ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове, само че единствено на изолирани места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен северен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра ще е към минус 6°.

През почивните дни и при започване на идната седмица ще бъде най-вече слънчево и все по-топло. Във вторник ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно в планинските региони на Западна България, ще превали и прегърми.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР