Снимка: Официален сайт на Ботев ПловдивСдружение ПФК Ботев Пловдив взе

...
Снимка: Официален сайт на Ботев ПловдивСдружение ПФК Ботев Пловдив взе
Коментари Харесай

Сдружение ПФК Ботев е готово да прехвърли акциите на клуба на Антон Зингаревич

Снимка: Официален уебсайт на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев Пловдив взе кардинално решение за прекачване на мажоритарен пакет акции на компания на съветския бизнесмен Антон Зингаревич.

До решението се стигна след онлайн гласоподаване през уикенда, извършено сред членовете на Сдружението с апел да одобрят, или отхвърлят накуп четирите отправени условия:

Придобиване на 60% от акциите;

Договор за извънредно потребление на емблемата за периода на договора;

Сключване на контракт за обезпечаване на единодушие за присъединяване на ПФК Ботев АД в първенството;

Недопускане на представител на Сдружението в Съвета на шефовете.

По-голямата част от членовете гласоподаваха в поддръжка на започване на договаряния при поставените условия.

По-късно в неделя се организира и онлайн заседание на членовете на организацията, надзирател на емблемата и традициите на клуба. На фона на изразените от страна на членовете опасения по повод най-много на четвъртото изискване Сдружението ще направи всичко допустимо, с цел да отбрани ползите на ботевистката общност, като упорства за бистрота във връзка с финансовото положение на клуба и цялостното ръководство на клуба.

Сдружението е в подготвеност за пускане в идващите дни на формалните договаряния по съглашението за прекачване на акциите и ще упорства за запознаване с съответните проекти на евентуалните вложители.

За началото на януари е планувано Общо заседание на Сдружението, на което членовете да гласоподават изискванията по контрактуваното прекачване, а за 8-и януари е свикано Общо заседание на Ботев Пловдив АД, на което ще бъде определен нов Съвет на шефовете.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР