снимка: ОД МВР-ВарнаСтоки на защитени търговски марки, продавани без разрешение

...
снимка: ОД МВР-ВарнаСтоки на защитени търговски марки, продавани без разрешение
Коментари Харесай

Полицията иззе 345 артикула от два магазина във Варна заради незаконни лога на защитени марки

снимка: ОД МВР-Варна

Стоки на предпазени търговски марки, продавани без позволение от правопритежателя, са открити и конфискувани от търговски обекти в гр. Варна в границите на подхваната интервенция на чиновници на отдел „ Икономическа полиция “ при ОД МВР- Варна и ГДНП. Това оповестиха от пресцентъра на дирекцията в морския град.

Тя е извършена на 29 юли, под наблюдението на прокуратурата. При ревизия на два адреса в града, стопанисвани от две юридически лица, чиновниците са открили голям брой мъжки и дамски фешън артикули, обувки и аксесоари с лога на огромни производители, за които притежателите не са разполагали с документи, удостоверяващи връзка с правопритежателите на марките. Артикулите, общо 345, са конфискувани. Образувани са две досъдебни производства по член 172б от Наказателен кодекс. Работата по документирането на случая продължава под управлението на Районна прокуратура - Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР