снимка ОД МВР - Варна Специализираната полицейска операция по противодействие на

...
снимка ОД МВР - Варна Специализираната полицейска операция по противодействие на
Коментари Харесай

Полицията разби депо за разпространение на всякаква дрога във варненското село Дъбравино

снимка ОД Министерство на вътрешните работи - Варна 

Специализираната полицейска интервенция по противопоставяне на притежанието и разпространяването на наркотични субстанции е реализирана  след осъществено пет-месечно наблюдаване на 10 лица. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

 В хода на полицейските дейности са осъществени претърсвания на осем адреса в регионалния град и в с. Дъбравино, общ.Аврен, както и на четири автомобила. Иззети са:  марихуана;  метамфетамин; амфетаминови производни; кокаин; лизергинова киселина; екстази; морфин; хероин и диацетилморфин. Намерени са 3 кашона, съдържащи общо 11800 къса контрабандни цигари, везни, пари, и други Арестите са осъществени на 7 юли.

Десет лица са арестувани в полицейския арест за период до 24 часа. С прокурорско разпореждане четирима от тях – двама 35-годишни, от които единият и осъждан, мъж на 33 и различен – на 57 години, са привлечени в качеството им на обвиняеми  по чл.354а от Наказателен кодекс и с разпореждане на наблюдаващия прокурор са арестувани за период до 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по документирането му не престава под наблюдението на прокуратурата.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или
Всичко за Вашата сватба
мненията. Пишете непосредствено на
[email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg