Снимка: НАПЗаплатата на изпълнителния директор на Националната агенция по приходите

...
Снимка: НАПЗаплатата на изпълнителния директор на Националната агенция по приходите
Коментари Харесай

Шефката на НАП ще взима по-висока заплата, реши правителството

Снимка: Национална агенция за приходите

Заплатата на изпълнителния шеф на Националната организация по приходите Галя Димитрова ще бъде увеличена, считано от 1 януари 2021 година, реши правителството. Причината е обвързвана с повишението на разноските за личен състав в бюджетните организации за тази година.

Отчетен е приносът на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите за сполучливото осъществяване на главните стратегически и оперативни цели на Агенцията за 2020 година, свързани със събираемостта на приходите, доброволното осъществяване на отговорностите и предоставяните електронни услуги, написа News.bg.

Тя е със своя екип във всеки миг, а човек е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект

Взет е поради и фактът, че с измененията в Закона за хазарта на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите са предоставени спомагателни пълномощия и отговорности по използването на закона, свързани с реализиране на държавен контрол в региона на хазарта и обвързваните с хазарт действия.

Припомняме, заплатата на шефа на Национална агенция за приходите беше увеличена и през февруари предходната година.

Това се случи, без значение че при хакерска офанзива против Национална агенция за приходите през 2019 година изтекоха персонални данни на над 5 млн. български жители.

Докато хиляди българи се притесняваха дали да сменят персоналните си документи и по какъв начин тази хакерска офанзива ще се отрази на бизнеса и сигурността им, шефката на Национална агенция за приходите Галя Димитрова след нескончаем размисъл реши да не приключва годишния си отпуск. По думите й " човек би трябвало да е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР