Снимка на закъсал в банкета джип на територията на Великотърновска

...
Снимка на закъсал в банкета джип на територията на Великотърновска
Коментари Харесай

Джип излезе от пътя в Търновско, хората се скараха кой е виновен - институциите или шофьорът

Снимка на закъсал в банкета джип на територията на Великотърновска област провокира дискусия измежду потребителите на Facebook, съобщи сътрудник на " Фокус “ . Хората спорят кой в действителност е отговорен за обстановката – водачът на автомобила, който е карал с несъобразена с пътните условия скорост или пък Общината и АПИ, които не са почистили правата до асфалт.

Голяма част от обвиняванията под фотографията са към лидера, който съгласно потребителите евентуално е карал с летни гуми, както вършат огромна част от водачите у нас. Други пък са на мнение, че институциите още веднъж не са си свършили работата и снегът " още веднъж ни е изненадал “.

По данни на АПИ близо 780 машини почистват пътищата в страната, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване на водачите. Великотърновска област е измежду региони с жълт код за снеговалеж през днешния ден. В района няма затворени сектори, само че пътищата са мокри, хлъзгави, тук-там и заснежени. Органите на реда поучават водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР