Снимка, на която Дейвид Бекъм целува дъщеря си по устните,

...
Снимка, на която Дейвид Бекъм целува дъщеря си по устните,
Коментари Харесай

СНИМКА на Дейвид Бекъм предизвика страхотен дебат в мрежата

Снимка, на която Дейвид Бекъм целува щерка си по устните, разсъни спор по отношение на допустимите равнища на непосредственост сред деца и родители. Световноизвестният някогашен футболист показа фотографията на 1 юни. На нея се вижда по какъв начин той целува 5 годишната си дъщеричка Харпър по устните по време на странствуване до Танзания. Текстът към изображението гласи „ Целувка за тате " и е съпроводен от емотикон с формата на сърце.

Публикацията е харесана от към 2 милиона консуматори на обществената мрежа, само че все пак съумя да възпламени развълнуван спор по отношение на до каква степен е подходящо родителите да целуват децата си по устните.



„ Дейвид, не е вярно да целуваш щерка си по устните " - написа консуматор.

„ Ако би трябвало да сме почтени, да целуваш щерка си по устните, е необичайно " - споделя различен.

Някои консуматори обаче пазят бащинския жест на обвързаност. „ Баща, който има здрава връзка с детето си. Какво по-красиво от това? " - разяснява почитател в отбрана на Бекъм.

„ Има нещо много болно в това, че хората виждат нещо по-различно от чиста любов сред родител и дете. В какъв брой печален свят живеем! " - прибавя различен.

Преди време брачната половинка на Дейвид и майка на общите им деца - Виктория Бекъм - разсъни сходна полемика, откакто показа фотография по какъв начин целува щерка си по устните през лятото на 2016 година на петия рожден ден на момиченцето.

„ Честит рожден ден, момиче мое! ", написа тогава 42-годишната звезда и добави „ Обичаме те токова доста! "

Нито един от двамата родители не е коментирал реакциите на необятната общност по отношение на тези техни изявления в Instagram.



Източник: webcafe.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР