Снимка на испанка, която поразително много прилича на президента на

...
Снимка на испанка, която поразително много прилича на президента на
Коментари Харесай

Намери се близначката на Тръмп!

Снимка на испанка, която поразително доста наподобява на президента на Съединени американски щати, стана същински шлагер в обществените мрежи.

Казват, че всеки има собствен двойник някъде по света. За американския президент Доналд Тръмп този човек се оказа стара жена от село в Испания.

Долорес Лий Антело, в продължение на 40 години, живее дружно със брачна половинка си в испанското село Коста да Морте, провинция Ла Коруня.

Въпреки че няма нито компютър, нито телефон, испанката стана извънредно известна в онлайн пространството с помощта на една фотография, направена от журналистката Паула Васкес.



Васкес подготвяла материал за опустошенията, нанесени от последната мощна стихия в района и за последствията, с които локалните земеделци би трябвало да се оправят. Докато разговаряла с Долорес тя забелязала, че дамата доста наподобява на Доналд Тръмп.

След публикуването на публикацията със фотографията на Антело, която театралничи посред една равнища, нарамила мотика, фотографията се популяризира като вирус из интернет пространството.

По-късно в американското седмично новинарско списание Newsweek се появи друга публикация за Долорес Антело.

Текстът стартира с изречението: „ Единият от тях е водач на свободния свят и седи в Белия дом, а другият живее непретенциозно в испанската провинция. Въпреки това те си наподобяват като близнаци, които са били разграничени при раждането “.

Самата Долорес няма интернет и схванала за голямата си новопридобита известност от своята щерка.

This photo of Dolores Leis Antelo has gone viral because of her remarkable resemblance to @realDonaldTrump.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР