Снимка на Белоградчишките скали, която най-богатият човек в света предприемачът

...
Снимка на Белоградчишките скали, която най-богатият човек в света предприемачът
Коментари Харесай

Фотографът, впечатлил Мъск: Аз съм ловец на моменти


Снимка на Белоградчишките скали, която най-богатият човек в света предприемачът Илън Мъск през вчерашния ден намерения за пейзаж от известната видеоигра " Огнения пръстен ", провокира нечуван интерес.

След поста на Мъкс в Туитър последва покана от нашия министър на туризма Илин Димитров предприемачът да посети персонално България, с цел да види с очите си родните хубости.

" И... да, в последна сметка ще пристигна, написа министър Димитров във фейсбук. След такава масирана офанзива по всички фронтове и стотици известия - сговорна тайфа, планина повдига (Мъск довежда) ", написа още служебният министър.

Виновникът за цялата тази еуфория е 40-годишният фотограф Владислав Терзийски. Снимката за първи път разгласява преди 4 години, а във вторник взема решение просто да си я показа още веднъж във Facebook.

Владислав е посветил живота си на това да бъде дипломат на хубостта. Пречупва видяното през обектива. Прежда го на езика на на изкуството и го събира в персоналната си сбирка, с цел да го съобщи на вечността.

В свое изявление от преди години на въпроса по какъв начин е решил да се посвети на фотографията, той споделя, че началото е било, когато намерил остаряла лентов фотоапарат в дрешника на баба си. Завъртаме колелото обратно и го връщаме при този дрешник, с цел да си поговорим за пътя на изображението и изгубеното и извоюваното по този път.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР