Снимка: Моята новинаПрез нощта ще е предимно ясно, а в

...
Снимка: Моята новинаПрез нощта ще е предимно ясно, а в
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в началото на новата седмица?

Снимка: " Моята вест "

През нощта ще е най-вече ясно, а в понеделник ще доминира слънчево време. Около и след обяд  над западната половина от страната обаче ще се развива купесто-дъждовна облачност  и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевици.

Температурите едва ще се намалят и оптимални ще са сред 28 и 33 градуса, за София – към 28 градуса, оповестиха синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури 29-30 градуса, а температурата на морската вода - 27 градуса.

В планините също ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста и купестодъждовна облачност и в масивите от Западна България ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Максимална температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, а на 2000 метра – към 14 градуса.

Във вторник ще бъде най-вече слънчево . Около и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в Западна и Централна България, ще превали и прегърми. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 28 и 33 градуса.

В средата на седмицата ще има повече слънчеви часове, а вероятността за превалявания е дребна.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР