снимка Министерство на туризмаСтраната ни е готова да посрещне чуждестранни

...
снимка Министерство на туризмаСтраната ни е готова да посрещне чуждестранни
Коментари Харесай

Министърът на туризма покани иракчаните да се възползват от нашето гостоприемство

снимка Министерство на туризма

" Страната ни е подготвена да посрещне задгранични туристи като една сигурна туристическа дестинация и ще се радва извънредно доста, в случай че повече иракчани се възползват от обичайното българско гостолюбие. " Това съобщи министърът на туризма Марияна Николова, която организира работна среща с Н. Пр. Лина Омар, дипломат на Ирак в България, оповестиха от Министерството на туризма, съобщи .

България и Ирак са две другарски страни, които имат построени дългогодишни обичаи на ползотворно икономическо и културно съдействие, уточни вицепремиерът, като разяснява, че те са измежду най-древните цивилизации в света. Вярвам, че това може да бъде солидна основа на взаимоотношение в региона на туризма. Особено значение приписвам на партньорството ни в границите на СОТ, където България и Ирак имат редица общи тематики, евентуални планове и благоприятни условия, сподели още министърът.

По думите й страните ни си взаимодействат интензивно с световните ни интернационалните сътрудници като Европейски Съюз, Организацията за икономическо сътрудничество и раз, Световния съвет за пътувания и туризъм. Позволете да насочва сърдечните си приветствия във връзка встъпването Ви в служба и да пожелая триумф и дано работим дружно за укрепването на нашето двустранно съдействие, съобщи вицепремиерът.

България е прелестна страна и бих желала всички иракчани да я посетят, сподели Н. Пр. Лина Омар. Тя насочи покана към вицепремиера за посещаване в Ирак и уточни, че аудиенция на високо ниво ще способства за повишение на динамичността във взаимоотношенията сред двете страни.

Според нея позитивно би се отразило и организирането на бизнес конгрес, както и двустранни пътувания на компании от разнообразни браншове.

Посланик Омар осведоми, че в Ирак се организират изложби в разнообразни области, и насочи покана за присъединяване на българския бизнес.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР