Снимка: Мария Захарова, ФБТя обяви: Нямаме намерение да се примиряваме.Според

...
Снимка: Мария Захарова, ФБТя обяви: Нямаме намерение да се примиряваме.Според
Коментари Харесай

Говорителят на руското министерство на външните работи Мария Захарова: Обвиненията в отравянето на Алексей Навални са провокация

Снимка: Мария Захарова, ФБ

Тя разгласи: " Нямаме желание да се помиряваме ".

Според нея има:   " Неприкритата интервенция във вътрешните работи на Русия ".

Русия ще отговори на новите американски наказания, въведени във връзка със случая „ Навални “. Това съобщи представителят на съветското министерство на външните работи Мария Захарова. 

Мария Захарова дефинира приемането новите американски наказания като враждебна антируска офанзива, която цели да накаже Москва.

„ Нямаме желание да се помиряваме. Ще реагираме, изхождайки от правилото на реципрочност, само че не наложително симетрично “, акцентира представителят на външнополитическото ведомство.

По думите на Захарова Вашингтон се пробва „ да култивира облика на външен зложелател “ на фона вътрешните си проблеми. Тя назовава обвиняванията в отравянето на Алексей Навални провокация, която се употребява за продължение на неприкритата интервенция във вътрешните работи на Русия. 

В американския санкционен лист попаднаха шефът на Федералната работа за сигурност Александър Бортников, първият заместник-ръководител на президентската администрация Сергей Кириенко, основният прокурор Игор Краснов, ръководителят на Федералната работа за осъществяване на наказванията Александър Калашников и още няколко високопоставени служители. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР