Снимка Margito Petrov/Забелязано в СофияПодмяната на перките по столичната улица

...
Снимка Margito Petrov/Забелязано в СофияПодмяната на перките по столичната улица
Коментари Харесай

Сменят перките по Графа днес, монтират новите колчета

Снимка Margito Petrov/Забелязано в София

Подмяната на " перките " по столичната улица " Граф Игнатиев " стартира през днешния ден. Част от новите ограничители към този момент са пристигнали и се прави подготовка за промяната, научи OFFNews от Столична община. 

Новите ограничители на Графа са стоманени колчета с височина 60 см. Решението за болардите бе взето от експертен съвет към НАГ при започване на април. 

``
реклама

Демонтажът на перките и монтирането на колчетата ще отнеме няколко дни, прецизираха от общината. 

Преди дни жена пострада, откакто се спъна в перка, а брачният партньор й изкърти с " кози крайник " три и ги хвърли на трамвайната линия. 

Александър Рогачев, който бе арестуван за 24 часа, описа през днешния ден пред Нова тв: Исках да заявя, че някой нещо би трябвало да направи, с цел да разсъни това заспало българско общество.

Той добави, че е направил това в миг на афект. " Видях, че жена ми лежи потънала в кръв. Брадичката й беше разцепена. Имаше рани по ръцете и колената й. Внесох я на ръце в магазина. Помолих комшията за един „ кози крайник ”, тъй като тези неща са сложни за преместване и ги избутах на трамвайната линия безусловно съзнателно ", изясни Рогачев, който стопанисва търговски обекти в региона. 

По думите му дейностите са провокирали разнопосочни реакции. " Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме упрекваха във всички земни грехове. Разбирам, че може би съм постъпил погрешно ", изясни мъжът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР