Снимка: lokomotivpd.comПоследното новото попълнение на Спартак е 18-годишният Мартин Паскалев,

...
Снимка: lokomotivpd.comПоследното новото попълнение на Спартак е 18-годишният Мартин Паскалев,
Коментари Харесай

Георгиу доведе свой възпитаник от Локо в Спартак

Снимка: lokomotivpd.com

Последното новото попълнение на Спартак е 18-годишният Мартин Паскалев, който на 15 години минава в Локомотив (Пд) и тренира за юношите под управлението на Кирякос Георгиу.

Сега двамата още веднъж ще работят дружно.

Ето какво пишата за гения сътрудниците от topsport.bg:

„ Мартин Паскалев е роден на 25 декември, 2001 г в Свиленград. Започва да тренира футбол в локалния клуб, когато е осемгодишен, по-късно минава през школата на ЦСКА. През есента на 2017 година става част от Локомотив (Пловдив), като първият му треньор е Кириякос Георгиу. Впоследствие е част от тима на юношите старша възраст под управлението на Димитър Палазов. Според Мартин, с цел да е сполучлив, един футболист би трябвало да има доста воля, хъс, темперамент и...малка доза шанс.

Талантът дебютира с представителния тим на,черно-белите " при гостуването им на Дунав в Русе на 20 април 2019 година.  " Чувството е неповторимо.. Пожелавам го на всеки! ", споделя Мартин. В кратковременен проект упоритостите му са да се показва все по-добре и все по-често да получава късмет да играе в първия тим. ”

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР