Снимка: Канал 3Не виждам причини тази сделка да събори правителството,

...
Снимка: Канал 3Не виждам причини тази сделка да събори правителството,
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Правителството може да се затвърди, а не да падне от сделката за ЧЕЗ

Снимка: Канал 3

Не виждам аргументи тази договорка да събори държавното управление, в противен случай - в случай че то работи рационално, умно, дори може да затвърди позицията си, а не да падне. Така в студиото на " Офанзива с Любо Огнянов " про Канал 3 Волен Сидеров оцени обстановката, в която се озова съдружното държавно управление около скандалната продажба на ЧЕЗ.

" За мен решението е страната да се върне в енергоразпределителните сдружения и то с повече от 34%, в случай че може с над 50%, както е в една Франция, която има 84% дял ", продължи Сидеров.

" Доколкото съветвах хора, които се занимават с право, принудително страната не може да влезе в договорката. Но купувачът предлага това, чухме в Парламента - страната да влезе с 34%. За мен това е хубаво - страната да има наличие, 34% е блокираща квота. Ако купувачът се съгласи страната да има 34%, това е добър вид. Така ще има съображение за интервенция ", счита Волен Сидеров, написа novini.bg.

Запитан от водещия Любо Огнянов от кое място биха пристигнали парите, с които страната да влезе в енергото, Волен Сидоров означи: " Това да каже изпълнителната власт. Но мисля, че може да се извадят отчетите, които съм дал за десетките нарушавания на тези оператори, и те да се употребяват за установяване на цената. Нарушенията са налице и българската страна цена може да настройки по-добра цена ".

Волен Сидеров показа, че не схваща реакцията на Българска социалистическа партия откакто се появи вид за влизане на страната в сдруженията. " За мен бе изненада, че толкоз дейните сътрудници от Българска социалистическа партия някак си не се зарадваха на това предложение. Те приказват, че страната би трябвало да се върне. Е, добре, чуваш, че страната предлага такова връщане, и не казваш: " Това е положително ". Българска социалистическа партия би трябвало да поддържа това.

Затова им споделих в Народното събрание, че когато съм водел тази борба, тях ги нямаше. А в този момент непрекъснато виждат късмет да нападат държавното управление. Хубаво, само че аз ясни причини не чух, не беше всъщност, нямаше разбор ", счита Волен Сидеров, като добави, че " Коя е тази Гинка " за него не е мотив.

Запитан за присъединяване на Обединени патриоти на изборите за европарламент, Волен Сидеров изрично съобщи: " На мнение съм,че би трябвало да се явим дружно трите партии, тези избори са с ниска интензивност. За мен най-хубавият вид е да се явим дружно. При добра работа и организация можем да вкараме двама индивида в европарламента. На тези избори не би трябвало да сме настрана. "

Волен Сидеров показа, че ще беседва още веднъж с другите двама сътрудници от Оперативна програма - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов по въпроса. " Говорил съм със Симеонов, ще го увещавам, в случай че нещо е бил в моментно въодушевление, считам, че би трябвало да го преодолее и да приемем едно рационално решение - да сме дружно. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР