Снимка Инстаграм/Кристиан Ериксен Колабиралият датски футболист е вече опериран. Датският

...
Снимка Инстаграм/Кристиан Ериксен Колабиралият датски футболист е вече опериран. Датският
Коментари Харесай

Датския национал Кристиан Ериксен претърпя операция

Снимка Инстаграм/Кристиан Ериксен
Колабиралият датски футболист е към този момент опериран. Датският национал Кристиан Ериксен, който получи сърдечен арест на терена по време на Европейското състезание по футбол, претърпя интервенция на сърцето. Бе му подложен имплантируем кардиовертерен дефибрилатор.

 
Ериксен ще бъде изписан през днешния ден от болничното заведение в Копенхаген, оповестиха локалните медии, представени от.

Халфът се е подложил на интервенция на сърцето, като му е бил подложен имплантируем кардиовертерен дефибрилатор, който отстранява животозастрашаващи аритмии и предотвратява сърдечен арест.

Ериксен влезе в болница на 12 юни, откакто в края на първото полувреме на мача Дания – Финландия загуби схващане и лекарите трябваше да му оказват първа помощ на терена, с цел да го спасят.

Все още не е ясно какво ще се случи с футболната кариера на датчанина, откакто здравните ограничавания в Италия надали ще му разрешат да продължи кариерата си в Интер.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР