Снимка и видео Фейсбук/Йордан ДобревСмъртта на поп-фолк певеца Ангел шокира

...
Снимка и видео Фейсбук/Йордан ДобревСмъртта на поп-фолк певеца Ангел шокира
Коментари Харесай

Починалият поп-фолк певец Ангел приживе: За две години обиколих много дискотеки, но не съм боледувал, нито ме е хванал вируса

Снимка и видео Фейсбук/Йордан Добрев

Смъртта на поп-фолк артиста Ангел шокира всички в музикалния отрасъл. 35-годишният умря нощес от Ковид пневмония, макар младота си възраст и спортните привички.

Ето какво е споделил Ангел преди 23 дни, до момента в който се е возел в колата със собствен другар: 

" Тука за две години какъв брой нощни заведения съм обиколил, на какъв брой места съм бил, дали е било цялостно, дали по-малко народ, еми, да блъскам на дърво, жив и здрав съм. Не съм боледувал, нито ме е хванало от дискотека, нито нищо. Сутринта дори приказвах с един мой сътрудник, дори ще му кажа името - Борис Дали. Говорихме си тъкмо това, а човекът сподели: Аз, до момента в който работих в нощните заведения и обикалях, не ме хвана вируса, а ме хвана, когато ни затвориха три-четири месеца и на мен ми пада имунитета, и тогава се заразих с тоя вирус, а не от нощните заведения. Стига обвинявайте нещо, което в действителност не е по този начин и не са ви отговорни нощните заведения. "

Видеото с думите на Ангел, което е оповестено във Facebook от Йордан Добрев, може да видите

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР