Снимка: HelpbookСлед проливните дъждове в последните седмици получихме множество сигнали

Снимка: HelpbookСлед проливните дъждове в последните седмици получихме множество сигнали ...

Републикански път: 9-километров участък за трошене на автомобилиСнимка: Helpbook
След проливните дъждове в последните седмици получихме множество сигнали за разбити пътища от цялата страна в платформата на

Изпратиха ни снимки, на които се вижда състоянието на републикански Ето какво пише в сигнала: „Републикански път IIІ-609 между с. Радунци и с.Борущица е не в трагично, не в плачевно състояние, той просто е един деветкилометров участък за трошене на автомобили, за който на всичко отгоре трябва да се плаща и винетка. А би трябвало АПИ да ни плаща за щетите. През 2015 год. се появиха гръмки новини, че пътят, строен през шейсетте години на миналия век, ще бъде ремонтиран. И толкова. Планирали се в близките петилетки ремонт на участъка? Отсечката от Яворовец до с.Радунци е зле, но в сравнение с пътя до с.Борущица е направо първокласна магистрала. Приложените снимки не са от китайският апарат на Марс, а са от т.нар. пътен участък В АПИ би трябвало да се срамуват от гледката“.

На кошмарен тормоз са подложени живущите в столичния район „Витоша“, където текат. Тежка техника кърти ежедневно без оглед на регламентираните часове за почивка и молбата е за експресна проверка и предприемане на необходимите действия от съответните органи.

В друг сигнал до нас възмутен потребител на платформата се оплаква от грубо и Обслужването е изключително бавно, не се спазва регламентираното работно време, а отговор на телефонно позвъняване е истинско събитие, се твърди в сигнала.

В район „Младост“ будни граждани са взели нещата в свои ръце, относно масовото паркиране по тротоарите. От изпратените снимки се виждат около жилищни сгради. Според нашия потребител сериозен проблем е, че вечер в тъмното гумите не се виждат и редовно се случва някой да се нарани, спъвайки се в поставените препятствия. В самите гуми са поставени и счупени тротоарни плочки, които са още по-опасни, както е видно от снимките. Молбата е за съдействие гумите да бъдат премахнати.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


По публикацията работи:

Източник: dnes.bg