Снимка: ФокусРегионът не трябва да се връща назад. Този съвместен

...
Снимка: ФокусРегионът не трябва да се връща назад. Този съвместен
Коментари Харесай

Заев: Няма връщане назад, трябва да сложим точка на спора с Гърция

Снимка: " Фокус "

Регионът не би трябвало да се връща обратно. Този взаимен гръцко-македонски ентусиазъм за разрешаване на 25-годишния спор би трябвало да докара до триумф. В тази битка, учредена върху предишното, ще изградим проспериращо бъдеще. Това сподели македонският министър председател Зоран Заев, представен от държавното радио.

" Светът деликатно следи общата ни самодейност. Лично съм признателен за поддръжката от интернационалната общественост, на всички наши другари, които персонално се ангажират, с цел да успее тази историческа опция за нашите две страни, за района и Европа ", акцентира Заев и добави: " Правителството ще работи оптимално за дефинитивно решение на 25-годишния спор ", съобщи БГНЕС.

" Никога не сме били по-близо до решение, а другарството ни в никакъв случай не е било по-голямо. Бъдещето е прекомерно значимо, с цел да се оставим пред затворено и мрачно бъдеще. Трябва да се противопоставим на разделянето, популизма, изолацията и на манталитета, че всички ни са врагове. Много е значимо жителите да схванат, че не става въпрос за лява или дясна алтернатива, а за отворено или затворено общество ", сподели още македонският министър-председател.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР