Снимка: ФлагманКандидатиралата се за кмет на суло Равнец, Бургска област,

...
Снимка: ФлагманКандидатиралата се за кмет на суло Равнец, Бургска област,
Коментари Харесай

Арестуваха политик от ДПС с голямо количество дрога на границата

Снимка: " Флагман "

Кандидатиралата се за кмет на суло Равнец, Бургска област, през 2019 година Иринка Русева от ДПС е била задържана с голямо количество дрога на границата във Видин, заяви извънредно . Случаят е от 25 февруари. 

Иринка Русева е задържана от гранична полиция с огромно количество марихуана, която прекарвала през границата. Тя се е прибирала с микробус от Германия, където по принцип от години работи.

" Вярно е, че не се яви на работа през последните дни. Издирваме я и не си подвига телефона ", споделиха за Флагман.бг нейни сътрудници. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане в Окръжна прокуратура – Видин, откъдето потвърдиха информацията за Флагман.бг, само че отхвърлиха да разкрият повече детайлности.

В своята предизборна стратегия за село Равнец през октомври 2019 година  Иринка Русева оповестила, че има ясна идея за задържането на младежите, добавила още, че ще работи за развиването на Индустриалната зона и подобряването на инфраструктурата в селото. След като загуби обаче от Костадин Георгиев, евентуално се е насочила към сенчестия бизнес.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР