Снимка флагман.бгЛично собственикът на фирма Артекс инженеринг Пламен Мирянов е

...
Снимка флагман.бгЛично собственикът на фирма Артекс инженеринг Пламен Мирянов е
Коментари Харесай

Цветанов призна: Собственикът на „Артекс” лично му предложил изгодната оферта за луксозния апартамент

Снимка флагман.бг

Лично притежателят на компания „ Артекс инженеринг ” Пламен Мирянов е предложил първокласния апартамент на Цветан Цветанов в кв. Изток в София. Това стана ясно от изявление на зам.-председателя на ГЕРБ пред публицисти в Народното събрание, заяви флагман.бг.

След въпрос на кореспондентка - кой уебсайт да отворим, с цел да намерим апартамент на двойно или тройно по-ниска цена от пазарната, Цветанов отговори: „ Госпожо, кой дефинира пазарната цена? ”.

Той изясни: „ Има данъчна оценка, която е задължено лицето да извади, когато продава или заменя свое жилище и купувачът, който продава, също би трябвало да направи всичко това. Спазил съм всичко това и диалозите, които сме водили, и това, което съм изповядвал като договорка – това е в законовите правила. ”

След запитване дали е морално, Цветанов отговори с контравъпрос: „ Ама законово ли е? ”

След въпрос на „ Флагман ” - по публикация в интернет ли е намерил офертата, зам.-председателят на ГЕРБ призна: „ Не, просто съм се видял с господин Мирянов, съм се срещнал на едно публично събитие, което е било през 2017 година и по този начин сме се срещнали. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР