снимка: ФейсбукВ слово на предизборен митинг в щата Минесота президентът

...
снимка: ФейсбукВ слово на предизборен митинг в щата Минесота президентът
Коментари Харесай

Тръмп: Аз съм стена, която отделя американската мечта от хаоса

снимка: Facebook

В слово на избирателен протест в щата Минесота президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съпостави себе си със стена, отделяща " американската фантазия " от " хаоса ".

" Ако вие гласувате за мене, аз съм... точно тази стена. Помните ли стената, която строим на южната граница? Аз съм вашата стена сред американската фантазия и хаоса ", сподели той, представен от ТАСС.

" Джо Байдън е следен от ляворадикалната навалица, той не схваща къде се намира, той е несъобразително момче ", добави президентът по адрес на своя 78-годишен противник от Демократическата партия в идните на 3 ноември президентски избори, предава Българска телеграфна агенция.

Тръмп изрази неразбиране от рецензиите против него, че " се погажда " с съветския водач Владимир Путин. " Ако имам положителни връзки с Путин, белким това не е добре? Нима е неприятно? ", попита риторично той във връзка обвиняванията на съперниците против него в изменничество на националните ползи на Съединени американски щати.

В същото време в речта си президентът републиканец упрекна администрацията на своя предходник Барак Обама, че е предала на Русия технологическа информация, която и е разрешила да сътвори лично хиперзвуково оръжие. " Русия похити тази информация, знаете ли вие за това? ", запита още веднъж той. Тръмп се похвали, че Съединени американски щати към този момент имат ракета, " която развива доста по-голяма скорост " от съветската.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР