Снимка Фейсбук/Йордан ДобревИзлязоха нови подробности за смъртта на поп-фолк певеца

...
Снимка Фейсбук/Йордан ДобревИзлязоха нови подробности за смъртта на поп-фолк певеца
Коментари Харесай

Ангел преди да почине: 6 дни се лекувах вкъщи, две болници ми отказаха да ме приемат

Снимка Фейсбук/Йордан Добрев

Излязоха нови детайлности за гибелта на поп-фолк артиста Ангел.

Проверки след неочакваната гибел на поп-фолк артиста Ангел. Както Блиц съобщи, изпълнителят умря след затруднения вируса.

За Βulgaria ON AIR шефът на 5-та градска разгласи каква е повода изпълнителят да бъде изместен от едно лечебно заведение в друго.

В края на лятото, когато здравните управляващи афишират, че още веднъж стягат ограниченията и затварят нощните заведения в обществените мрежи, поп-фолк артистът показва своето отвращение за рестрикциите. 

" Тука за 2 години какъв брой нощни заведения съм обиколил, в какъв брой места съм пял, не ме е хванало нито от дискотека, нито нищо. Аз до момента в който работих в дискотека не ме хвана вирусът, а ме хвана когато ни затвориха. Тогава се заразих, а не от нощните заведения ", споделя тогава, умрелият оня ден Ангел. 

Вирусът, с който към този момент повече от година целият свят се бори, поваля и поп-фолк артиста. Така стартира лутането от болница в болница, където Ангел търси вид да бъде приет в болница. Неотлъчно до него е и годеницата му Христина. 

" В две лечебни заведения отива, споделя че е болен и не желаят да го одобряват, въобще не ги интересува. Защото нямал сега позитивен ПСР тест, това ми го споделя той.

Остава у дома 5-6 дни и най-после се съгласяват в единствено 5-та градска ", сподели годеницата на умрелия артист Христина Пейкова. 

Така на 14 септември Ангел е признат в 5-та градска болница с двустранна пневмония. 

" След изработен обзор, консултация и рентгенография е открита двустранна, тежка, напреднала бронхопневмония и незабавно е бил признат в Ковид отделението. След назначената терапия е имало известно усъвършенстване, само че внезапно се е влошил на 23 септември сутринта ", сподели шефът на шеф на 5-та градска болница доктор Борил Петров.

Въпреки първичното усъвършенстване, сатурацията на изпълнителя пада. Затова от здравното заведение вземат решение пациентът да бъде изместен в друга болница. 

" Това е принудило нашия екип той да бъде наведен в болница, в която разполагат с интензивни кревати, в случай че се наложи да бъде интубиран ", посочи доктор Борил Петров.

Според годеницата на Ангел, новото лекуване не е дало резултат.

" Слагат го на О2, който е на макс. Той ми споделя, че това не му повлиява добре и гърлото му гори. Аз звъня в болничното заведение и запитвам това обикновено ли е. Те ми обясниха, че от кислорода лигавицата изсъхва. Аз им споделих, че той не може да диша, а те ми дадоха отговор, че това, надали не, не ги интересува ", споделя още Христина Пейкова.

От ИСУЛ обявиха, че са създали вътрешна инспекция. Направените разбори на лечебното заведение не са разкрили нарушавания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР