Снимка Фейсбук, Валентин КардамскиПиар-експертът Валентин Кардамски написа във Фейсбук:Нямам никакво

...
Снимка Фейсбук, Валентин КардамскиПиар-експертът Валентин Кардамски написа във Фейсбук:Нямам никакво
Коментари Харесай

ПР експерт: Не се съмнявам в думите на Илчовски

Снимка Facebook, Валентин Кардамски

Пиар-експертът Валентин Кардамски написа във Facebook:

" Нямам никакво подозрение в истинността в думите на Илчовски, поради истеричната и нападателна реакция на депутатите от ГЕРБ. Целта им не беше да защитят Борисов, а да заглушат предприемача непременно. 

" В описа му има злокобни разкрития и те не се отнасят единствено за “Мата Хари ”. Много по-ужасяващо е, че министерствата в България са на послушание на волята на мутри, облекли се в сака на бизнесмени; че републиката е разпарчетосана на феодални губернии; че министър председателят назидава послушание с видеа съдържащи принуждение над предприемачи в пандизите и прочие

Как да приемем присъдата-признание, че нацията ни е тровена години с най-некачествената храна, само че на най-висока цена? Как продължаваме след осъзнаването на обстоятелството, че не сме жители на републиката, а феодална благосъстоятелност? България не е похитена уважаеми, тя е конфискувана и ние официално присъстваме по милостта на безчинстващи феодали!

Убеден съм, че ще излизат доста по ужасяващи истини за налагания тероризъм към народа от безпардонни родни велможи. Надявам се, че народът още може да надига глава. Това изпитание се реализира не с мускули, а с чест и героизъм. Дано тези качества не са останали като изложение в тълковния речник, а да са скрити сили в гените ни ", написа още той. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР