Снимка Фейсбук, Навални44-годишният Навални бе вкаран в затвора миналия месец

...
Снимка Фейсбук, Навални44-годишният Навални бе вкаран в затвора миналия месец
Коментари Харесай

Алексей Навални съобщи в Инстаграм, че има остри болки в гърба и сериозни проблеми с десния крак

Снимка Facebook, Навални

44-годишният Навални бе вкаран в пандиза предишния месец за две години и половина

След апела на брачната половинка на опозиционера да бъде освободен, през днешния ден от Кремъл отхвърлиха да се занимават със случая. След ефикасната присъда по делото " Ив Роше " Навални се намира в изправителна колония в Покров, Владимирска област, и юристите му нямат достъп до него.

Състоянието на Алексей Навални от ден на ден тревожи хората към него, откакто той заяви в Инстаграм, че болките в гърба се дължат на прищипан нерв и десният му крайник губи сензитивност.

Лекуват го единствено с противовъзпалителни хапчета и го " изтезават " с отнемане от сън, като го будят по осем пъти през нощта, предава Българска национална телевизия.  Адвокатите не са позволени до клиента им.

Пищялът му изтръпва, единият му крайник не работи, той не може да приседне на него. Десният му крайник е в извънредно положение. Изплашихме се за живота и здравето му и по тази причина взехме решение да огласим всичко това, изясни Олга Михайлова, юрист на Навални.

Днес Кремъл отклони апела на Юлия Навална към президента Владимир Путин да освободят брачна половинка ѝ, с цел да го лекуват доктори, на които има доверие.

Ние няма да реагираме на това послание. То беше отразено в средствата за всеобща информация. Още един път ще повторя, откакто този жител към този момент е наказан и е в пандиза, че получател на такива обръщения е Федералната работа за осъществяване на наказванията, сподели Дмитрий Песков, представител на Владимир Путин.

Руските управляващи би трябвало да дадат на Навални достъп до медицински грижи, написа в Туитър говорителката на Жозеп Борел. И напомни, че Евросъюзът упорства за цялостното и абсолютно освобождение на опозиционера и следствие на отравянето му.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР