Снимка Фейсбук/Мария ЗахароваМария Захарова направи изявление за отношенията между Русия

...
Снимка Фейсбук/Мария ЗахароваМария Захарова направи изявление за отношенията между Русия
Коментари Харесай

Захарова: Диалогът между Москва и Вашингтон не се е подобрил

Снимка Фейсбук/Мария Захарова

Мария Захарова направи изказване за връзките сред Русия - Съединени американски щати. Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова се съгласи с констатацията на американския държавен секретар Майк Помпейо, че разговорът сред Москва и Вашингтон не се е подобрил през последните четири години.

" Неприятелските и деструктивни стъпки на Съединените щати, ориентирани към задълбочаване на рецесията в двустранните връзки, включваха въвеждането на разнообразни антируски наказания и в действителност разрушение на цялата архитектура на контрола над въоръженията и закани и просто някакви неуместни изказвания. В последна сметка се постанова със страдание да установяваме, че не бяха открити пътища за възстановяване на връзките с администрацията на Тръмп, само че не по наша виновност ", съобщи Захарова, като изрази задоволството си от обстоятелството, че профилът на Помпейо в „ Туитър “ към момента не е блокиран и той свободно може да изрича мнението си, написа bnr.bg.

По думите й Русия е подготвена да разисква насъбраните в двустранните връзки противоречиви въпроси, в случай че и американската страна прояви интерес:

" Смятаме, че като за начало би трябвало да се приключи операцията на публичното мнение в самите Съединени щати, да спре дейната русофобска акция измежду американския народ и несъмнено, да спре потокът от подправени вести във връзка с нашата страна, който интензивно се спонсорира и лобира от избрана част от американския политически истаблишмънт “, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР