Снимка Фейсбук/Христо АрангеловКонтролирахме мача със Спартак и заслужено спечелихме. Вкарахме

...
Снимка Фейсбук/Христо АрангеловКонтролирахме мача със Спартак и заслужено спечелихме. Вкарахме
Коментари Харесай

Треньорът на Септември: Спартак е добър отбор, ще влезе в Топ 6

Снимка Фейсбук/Христо Арангелов

Контролирахме мача със Спартак и справедливо спечелихме. Вкарахме бързи три гола за 5 минути, само че беше въпрос на време да вкараме при този наш игрови превес. Като цяло се получи динамичен и забавен дуел, в който двата тима играха намерено и опитваха да се надиграват. Накрая допуснахме две попадения, защото пуснах като смени по двама играчи, родени през 2003-та и 2004-та година. Така и стана и в предните ни две срещи. Когато влязоха младоците, а аз нямам и други на пейката, най-после изгубихме общо 3 точки.

Това сподели за " Петел " треньорът на Септември Христо Арангелов след успеха над Спартак с 4:2 на терена в Драгалевци.

Спартак е построил добър тим за Втора лига. Футболистите му са опитни, агресивни и тактически дисциплинирани. Имат също и дълбочина на състава. Остава да се види дали ще успяват да надграждат. Мисля, че Спартак с този отбор и финансиране, може да влезе в Топ 6, добави Арангелов, който е играл за спартаклии в елита през сезон 2006/2007.

За професионална промоция ще се борят Марица, Миньор, Хебър, Етър и Монтана. Казвам и Монтана, защото си резервираха състава и взеха положителни попълнения. За мен са неразбираеми слабите им резутати в първите кръгове, сподели още Арангелов.

Най-важно е БФС да не прави взаимни отстъпки с терените, тъй като на ниви играчи не се вършат. Това за терените се отнася освен за Втора лига, само че и за Трета, където също разививат гении. След това би трябвало да има и условия към нас, треньорите, да съзадаваме артикул, да сътворяваме качествени български футболисти, тъй като без тях няма да има мощен народен отбор и положително клубно представяне в Европа, приключи Христо Арангелов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР