Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаТреньорът на Спартак (Варна) Васил Петров обяви, ...

Снимка Фейсбук/ФК Спартак ВарнаТреньорът на Спартак (Варна) Васил Петров обяви,

Васил Петров: Съдията искаше да прекрати мача с Янтра

Снимка Фейсбук/ФК Спартак Варна

Треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров обяви, че съдията е искал да приключи мача с Янтра на полувремето поради наводнения терен. В последна сметка двубоят продължи и завърши 1:1, като това са първите загубени точки на варненци вкъщи през това първенство. До този миг те имаха шест следващи победи.

„ С оглед на това по какъв начин завърши мача спечелихме една точка, само че в случай че се погледнат нещата световно изгубихме две. Дъждът стартира да вали 10 минути преди началото на мача, като че ли по поръчка. Докато теренът ставаше за футбол - до 20-ата минута, ние изпуснахме няколко положения. Ако бяхме вкарали един или два гола, срещата щеше да се развие по различен метод “, съобщи за „ Петел “ Васил Петров.

„ След 20-ата минута към този момент изисквания за футбол нямаше и това изравни силите. Дори на почивката съдията искаше да приключи мача, защото имаше 4-5 см вода на терена, само че аз не съм подобен човек. В последна сметка през второто полувреме нито те са ни надиграли, нито ние. Приемаме резултата и гледаме напред “, добави Петров.

„ Отрази ни се също липсата на съществени играчи. Велислав Боев беше наказан, а Янчо Андрев и Николай Иванов лекуват разтежения. Подобен терен щеше да е съвършен за Николай, само че при него нещата са съществени , защото има скъсване .  Дано най-малко Янчо се оправи за гостуването в Перник в понеделник. Боев ще се завърне, само че Виктор Митев излиза от състава поради аления картон “, сподели още Петров.

„ Що се отнася до нидерланеца Дилън Джордж, наредбата не разрешава да играе до Нова година и до тогава ще взема участие в мачовете на втория ни тим в третия ешелон “, завърши Васил Петров.

Източник: petel.bg