снимка: Фейсбук/Докато боледувах, освен всички описани симптоми – задух, смазващо

...
снимка: Фейсбук/Докато боледувах, освен всички описани симптоми – задух, смазващо
Коментари Харесай

Мира Добрева за прекарания COVID-19: Топъл чай, лимон с джинджифил и чесън на корем подобриха състоянието ми

снимка: Фейсбук/

Докато боледувах, с изключение на всички разказани признаци – зной, смазващо главоболие, изтощение, кашлица, болки в мускулите и тоталната загуба на усет и подушване, в главата ми успяваха да се намърдат стотици въпроси и какви ли не легенди и митове по отношение на вируса. Това написа телевизионният публицист Мира Добрева във Facebook.

В обявата си тя споделя част от въпросите, които си е задавала, както и какво ѝ е помогнало да се почувства по-добре:

" По-заразни ли са хората с ковид, когато признаците са по-силни, COVID-19 ще се трансформира ли в сезонно заболяване като елементарния грип, имунизацията ще може ли да оказва помощ еднообразно на всички хора, които са с толкоз разнообразни килограми, недоволства и чувства по отношение на заболяването… Питах се, несъмнено, и дали в миналото, с изключение на ваксина, ще има и лекарство, което като го изпиеш, да ти мине – както става в други случаи. Питах се и доста четях. Така разбрах, че мога да одобрявам ибупрофен за облекчение на признаците и това, дружно с топлия чай, лимона с джинджифил и чесън на стомах (и без това 14 дни не се срещнах с жив човек, хаха) много усъвършенства положението ми. Казвам го, тъй като е видно, че доста хора ще минат през това, а в миг на изтощение е нужно да имаш на разположение нещо, което може да ти помогне "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР