Снимка Фейсбук/Димитър БербатовДимитър Бербатов благодари на всички хора от клубовете

...
Снимка Фейсбук/Димитър БербатовДимитър Бербатов благодари на всички хора от клубовете
Коментари Харесай

Бербатов: Благодаря на всички, които ме изслушаха на стадион Тича във Варна

Снимка Фейсбук/Димитър Бербатов

Димитър Бербатов благодари на всички хора от клубовете във Варна и района, които пристигнаха на стадион " Тича ", с цел да чуят по какъв начин мисли да помогне на родния футбол, в случай че бъде определен за президент на БФС.

Благодаря на всички тимове, с които осъществихме срещи! Респект, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Търговище, Шумен!

Представихме концепциите си за смяна на българския футбол пред тимовете от тези райони. Другата седмица продължаваме със срещите в останалите футболни центрове на България. И по този начин - до момента в който не посетим всички и не покажем уважението, което заслужават! Накрая изборът е ваш, на тимовете: дали желаете смяна и дали ще гласувате за нея, или сте удовлетворени от статуквото и предпочитате всичко да продължи по остарелия метод, написа Димитър Бербатов в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР