Снимка Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът на България съобщи бомбастична новина пред медиите.

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовПремиерът на България съобщи бомбастична новина пред медиите.
Коментари Харесай

Борисов: Борис Джонсън ми каза, че като се пенсионира, ще дойде да живее в България

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът на България заяви бомбастична вест пред медиите. Въпрос на време е да се разбере дали това, което сподели Бойко Борисов, ще се сбъдне.

" Мерките ни са демократични ограничения, няма вечерен час. Можем да управляваме рецесии Първо беше гръцката рецесия през 2009 година – най-голямата финансова рецесия. После пристигна миграционната рецесия. В България обаче има нула миграция. 27-ми сме по заразяемост в Европа и заводите работят. Милиард и 300 милиона близо сме дали от двете министерства: общественото и икономическото, за поддръжка на бизнеса. Само дотук е към 7 млн. лева за тази зона ", добави той пред английски вложител край Индустриалната зона в Раковски.

" Преди българите гледаха към Англия. Сега англичаните ще гледат към България Борис Джонсън ми показа, че също счита да пристигна в страната ни, откакто се пенсионира. Вече процесът е забележим. Само във футбола няма по този начин да стане ", каза още премиерът Бойко Борисов, написа plovdiv24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР