Снимка Фейсбук/Алексей НавалниЗащита за Навални от световни знаменитости. Над 70

...
Снимка Фейсбук/Алексей НавалниЗащита за Навални от световни знаменитости. Над 70
Коментари Харесай

С отворено писмо до Путин: Знаменитости искат Навални да получи медицинска помощ

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

Защита за Навални от международни звезди. Над 70 звезди от целия свят изпратиха отворено писмо до съветския президент Владимир Путин с искане намиращия се в пандиза опозиционен водач Алексей Навални да получи здравна помощ, съобщи ДПА. " Като съветски жител, той има законно право да бъде прегледан и лекуван от определен от него доктор ", се споделя в отвореното писмо, оповестено през вчерашния ден в няколко европейски медии, в това число сп. " Економист ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Сред подписалите писмото са авторката на " Хари Потър " Джоан Роулинг, носителките на Нобелови награди за литература Херта Мюлер, Луиз Глюк и Светлана Алексиевич, музикантът от АББА Бьорн Улвеус, актьорите Бенедикт Къмбърбач и Кристин Скот Томас, както и историците Нийл Фъргюсън и Саймън Шама. Навални води от седмици гладна стачка в опит да получи здравно лекуване. Сега той е изправен пред опасността да бъде хранен принудително, отбелязва ДПА. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР