Снимка Фейсбук/Алексей НавалниАлексей Навални обяви гладна стачка заради липсата на

...
Снимка Фейсбук/Алексей НавалниАлексей Навални обяви гладна стачка заради липсата на
Коментари Харесай

Навални обяви гладна стачка заради липсата на медицинска грижа

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

Алексей Навални разгласи гладна стачка поради неналичието на достъп  до здравни грижи. Това разгласи самият той с пост  в Instagram. Критикът на Кремъл е затворен в колония №2, а съгласно околните му, здравословното му положение внезапно се утежнява, съобщи.

" Защо пандизчиите гладуват? ", пита Навални в своя пост в Instagram и изяснява: " Този въпрос тревожи единствено тези, които не са били пандизчии. Всичко наподобява комплицирано извън. Но от вътрешната страна всичко е просто: вие нямате други способи за битка, с изключение на този. "

" Кой лежи в халат, плешив, с очила на леглото с Библия в ръце? Аз. С Библията, тъй като това е единствената книга, която съумях да получа след три седмици тук. И на легло (супер скандално нарушаване на правилата), тъй като разгласих гладна стачка. Е, какво да върша? ", написа Навални.

" Имам право да се обадя на доктор и да взема медикаменти. Нито едното, нито другото не ми е разрешено. Болките в гърба са се преместили в крайници. Области от десния, а в този момент и на левия крайник са изгубили сензитивност. Шегите настрани, само че това към този момент е досадно ", изяснява пандизчията.

" И вместо с здравна помощ, аз съм малтретиран с отнемане от сън (събуждат ме по 8 пъти на нощ), а администрацията убеждава наказаните деятели, да сплашват елементарните наказани, с цел да не чистят към леглото ми. Те просто споделят: " Леша, скърбя, само че се опасяваме. Това е районът на Владимир. Животът на пандизчия коства по-малко от кутия цигари. Е, това е какво да върша? Аз разгласих гладна стачка с искане да се съблюдава законът и да се извика доктор да ме посети ", споделя Навални.

 



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР